Åbo=Stockholm??

Vi läser Geografi A, en mycket rolig kurs måste jag säga. Innehållet är inte att hurra för, men föreläsningarna. Jag har tidigare nämn att vår lärare råkade på projektorduken i huvudet förra veckan, idag var det en annan sak som fick klassen att börja skratta samt vår lärare att börja småfnissa.
     Vi håller på med handel, idag var det import och export som stod på den oskrivna planeringern. VI fördjupade oss i varför man i Sverige importerar och exporterar och mellan vilka länder vi handlar med. Länderna var de närmast liggande vårt eget, Tyskland, STB, och de nordiska länderna däribland Finland.
- Vad tillverkas då i Finland?, Jan pekar på vårt grannland med pekpinnen på världskartan. - JO sånna här BAMSEBÅTAR! Han vänder sig om, har fortfarande pekpinnen på kartan men den har och i med hans rörelse flyttat sig till vår huvudstad och Jan säger: - Dom tillverkar alltså sånna lyxkryssare här i ÅBO! Han tittar fortfarande ut mot klassen och viftar pinnen runt den stad som han tror är Åbo. Klassen börjar skratta, Jan tittar på kartan, "inser sitt misstag", försöker dölja småfnisset och gå vidare med föreläsningen. Som sagt Georgrafi är en mycket rolig kurs.

Kommentarer
Postat av: malin

haha :)

vi kanske ska flytta på åbo? i'd love it. tänk att spendera första maj där! vilken dröm :D:D:D:D

2009-01-13 @ 23:12:44
URL: http://allthosesmallprints.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0