Nu är det dags.

Ofta händer det. Jämförelser mellan andras liv och mitt eget. Andras prestationer och mina egna. Jag hinner sjunka ganska långt ner i janteträsket innan jag ser på klockan. Det är dags att sova.

Rosenserien

Rosenserien är fantastisk. På huvudkontoret i Valdemarsvik kläcks sunda idéer om hur man kan tillverka natruliga skönhetsprodukter utan alkohol och syntetiska ingridienser. Rent, naturligt och okonstigt. Det gillar jag.
Designen på förpackningarna är också väldigt bra för konceptet, tycker jag. Vit botten och röd text, inte för mycket krimskrams som förvirrar oss knäppisar som bryr sig så lite om smink och skönhet att vi inte vet om rouge ska sitta i pannan eller på hakan (skämt åsido). 
     Det som jag använder av Rosenserien är duschtvål, ansiktstvätt, ansiktskräm och deo. Väldigt bra produkter allihopa, men igårkväll ifrågasatte jag designen på förpackningen i en liten stund. Hela den här veckan har kantats av dålig sömn, stress och alldelles för mycket oro, vi kan kalla det pre-julstress. Efter en mycket trevlig kväll med tjejerna på jobbet (Tusen takk^^) kom jag hem, tvättade bort det lilla smink jag hade och pre-julstressen gjorde sig påmind. Storleken på Rosenseriens förpackning till ansiktskrämen och deon är snarlik och gårdagens sista besök på badrummet var en nanosekund ifrån att avslutas med att jag skulle få tvättabort deon från ansiktet. Tack och lov måste jag precis ha vaknat till och sista sekund insett att det inte var ansiktskrämen som jag hade fiskat upp ur badrumslådan, utan deon!

För övrigt har jag fått en överansträngd muskel i armen. Vi kan säga att det är den som heter deltamuskeln, så låter det som att jag inte har glömt allt om träning och anatomi.

Gasen i botten

Tre fria dagar och två fria eftermiddagar har jag den här veckan. Idéerna sprutar och prototyper tillverkas. Jag har hittills också fått bra respons från min bollplank, mor och far, och jag längtar tills jag kommer hem så de får ta en ordentlig titt på mina nya produktidéer!


DogA

Idag blev det ett besök på Designeres eget julemarked på DogA i Oslo, en mycket inspirerande tripp bland våffelörhängen och fårkuddar. Jag träffade på Gry som jag mötte i höstas för första gången, en silversmed som gör fantastiska traditionella kreationer med en modern tvist, örhängen, ringar, you name it. http://www.fili.as

Atmosfären där på DogA var helt fantastisk, massor med kreativitet som flödade när jag gick runt omkring. Efter en del samtal om mina örhängen hade jag fått förslaget att skicka in en ansökan om att få vara med nästa år, gick och ordnade adressen dit söknaden skulle sändas och fick lite blodad tand. Vem vet kanske jag står där nästa år med mina örhängen?


RSS 2.0