- sola (Coca Cola)

Det är bara helt underbart att umgås med barn och djur! Ni som gör det förstår vad jag menar, och ni som inte gör det, DO IT! Ni går miste om nått annars.

Varje gång jag åker till min bror så kommer jag hem och på nått vis ser annorlunda ut. Kan vara lockigt hår, festsmink eller liknande och idag blev det smalare ögonbryn, toppade toppar och blonda slingor. Jag har verkligen ingenting emot att fräscha upp håret så ibland :)

Talent

Ja, vad ska man säga? Vad kan man säga? Michael Jackson var före min tid och jag har svårt att sjunga med i låtarna, men till rytmen är det svårt att sitta still.


Nice

Idag har varit den mest intressanta dagen jag nånsin varit med om tror jag! Eller jag intressant och intressant, klart man blir lite till sig när man gör någonting utöver att sitta hemma och bara vara.
Jag har spenderat hela den här dagen på Söder i Gävle. Söder av alla ställen! Först hade jag en oblikatorisk risketta på körskolan. Det var ändå rätt intressant, läraren berättade att lagförslaget om att förbjuda mobiltelefonsamtal när man kör bil gick inte igenom för att ministerns som hade hand om det ärendet sa att personen själv hade pratat i mobiltelefon tidigare på morgonen samtidigt som personen körde bil och det hade gått alldelles utmärkt!
Efter riskettan var jag hemma hos Simon och åt mat, väldigt trevligt innan jag drog iväg till jobbet.
Nu på kvällen tänkte jag skicka iväg mina studenttackkort, men när jag satte på frimärkena var det två kuvert som blev utan frimärke och hade jag upptäckt det lite tidigare så hade de två som bor närmast mig fått utan och så hade jag bara gått dit. Istället fick jag nu cykla fem kilometer för att lämna ett av kuverten. På väg hem, på en väg jag aldrig brukar cykla, och sällan andra brukar vara med, mötte jag en gammal klasskompis och hans flickvän!! Hur stora är chanserna egentligen! På den vägen jag aldrig cyklar och de aldrig promenerar! Vi gjort sällskap ett tag, men mina träskor var väldigt opassande att gå i så vi sa farväl och jag cyklade hem.

Jag måste minsann baka någon dag också!

Solsken

Från Söder och hem tog det en och en halvtimme att promenera, inklusive en paus vis sjukhuset för vila och en paus senare för att mata hästar. Jag gick barfota ett tag med, nya skor innebär många skavsår.




Tänk vad lustigt det är, när man går och lägger sig jättetrött så kommer inspirationen och så kan man inte sova! Blir nog en nap i eftermiddag :)

Bra

Från Söder och hem tänkte jag promenera, men när jag kom till sjukhuset orkade jag inte gå mer och tog bussen hem.



Det börjar bli så varmt

Promenad hem med dammfläckar på byxorna och smutsiga strumpor. Inte varje dag det inte!
Och ju längre tid som går ju mer längtar jag tillbaka till Dalarna.


Dalecarlia

Underbara Dalarna, aldrig vill jag åka därifrån. Lugnt och fridfullt, stor skillnad mot Gävle. Fint är det också.
Lugnet har blandats med god mat, skratt och många andra fina saker.




När man ska laga maten måste man ju äta lite också.



Dukat för middag.



Mååns var ovanligt social i helgen, kom och strök sig hela tiden nästan.



Ingen midsommar utan 7 sorters blommor



under huvudkudden.



Avslutar med en bild på mig i farmors folkdräkt. Hon fick den när hon var 50 år och jag hade svårt att få ihop knapparna nu. Känner pressen.

Hoppas ni har haft en lika trevlig midsommar som jag har!

Nyponbuskar, nyponbuskar

Denna torsdag började ovanligt tidig och hela förmiddagen spenderades i Hälsingland. Jag träffade Elin G och vi slirade runt tillsammans på halkbanan utanför Bollnäs. Aldrig trodde jag skulle klara av att behålla lugnet, har varit på helspänn ända sen Elin Ö kom tillbaka efter sin halkkörning och berättade om allt bilslirande. Det var faktiskt väldigt kul och nu är jag en halkkörning närmare körkortet. Imorgon i ottan far vi till Dalarna för midsommarfirande. För första gången i mitt liv ska jag ha folkdräkt på mig, har ett litet problem med skorna bara. De som var till dräkten är alldeles för små och Converse är nog inte så passande. Jag kommer nog på något.
Lillbror Totte följer också med, hoppas på att kunna få några fina bilder.

Trevlig midsommar på er!

Pärlor



Studentpresent :)

Lillbror Totte

One thing is for sure, nu måste jag fotografera mera. Inte hålla inne det längre.



Jag tycker Canon Eos 50 D är ett väldigt opersonligt namn, får jag istället presentera Lillbror Totte. Och ta det här med en nypa salt, det är ganska barnsligt att ge saker namn, men jag är fotograf och det känns som att något som kan ge mig så mycket borde vara med personligt.
Jag ska försöka fota mycket i sommar, pausa från projekt och körkort. Ska inte lova för mycket, men håll till godo så länge med en av mina bästa bilder från Foto A-kursen, tagen med analog kamera.


Student 2009

När jag gick i ettan i lillskolan var det några tjejer i min klass som sjöng: - Vi har tagit studenten, vi har tagit studenten, fy fan vad vi är bra. Då sa jag: - Nej det har ni inte. - JOHO, i smyg, fick jag till svar.
Jag bestämde mig tidigt att det inte skulle smygas med att jag tog studenten, jag tror inte nån kunde undgå hur lycklig jag var över att den här dagen inträffade. Efter all magkatarr, stress och skit släppte jag allting och kunde fokusera på min underbara klass. Jag menar verkligen att det finns ingen bättre klass man kan ta studenten med. Hemma fick jag spendera tiden med min älskade familj och våra vänner. Bästa dagen i mitt liv.










Happy birthday?

I all hysteri kring inlämningsuppgifter, baler och projekt så hade jag faktiskt glömt att jag snart fyller år. Vilken person glömmer att den ska fylla år? Jag menar, alltid när jag var liten så räknade jag ner från och med några dagar i maj till och med dagen innan och hade den jäättepirriga känslan i magen. Det är nog så att jag sparar allt pirr till studenten.
Jag kanske ska nämna också att jag inte kommer att bo i Gävle i höst, det står nu klart. Väldigt lättad och väldigt glad :) Kanske jag uppskattar stan mer om jag kommer ifrån ett tag.

9 dagar och ett projektarbete.


RSS 2.0