Gottegris

Andra dagen på jobbet och det hände grejer hela tiden. Helt underbart.
- Elin, nu är det ju så att jobbar man här måste man ha kläder som kommer från oss, så att kunderna kan se att vi från topp till tå hör till.
Jag blev som ett barn i en godisaffär! Verkligen! Gå runt bland klädhängarna och bara njuta, ett tag trodde jag att någon skulle komma och säga till mig för att jag ägnade för mycket tid till att bestämma mig för vad jag skulle ha på mig än att hjälpa till i butiken! (Så lång tid tog det faktiskt inte.) Tänk när nästa kollektion kommer ut! Det kommer vara julafton!!

Noway

Nu är ett sånt ögonblick där jag inte vill byta ut någonting. För ögonblicket är mitt liv perfekt. Jag är frisk, jag kan prata, jag kan gå och jag får göra precis det jag vill. Idag var min första riktiga dag på jobbet, i Gudrun Sjödénbutiken. Jag är överlycklig för att få vara där. Två timmar efter att jag hade slutat ringde min pappa och just då stod han och mamma nedanför min port! Mor och far hade kommit till Oslo, till mig. Mamma hade gjort köttfärssås och jordgubbspaj och min pappa hjälpte mig med garderoben i mitt rum. Just nu är det ingenting i mitt liv som saknas.


Lycka

Åh vad lycklig jag är att jag blir lycklig av att tänka på morgondagen!

RSS 2.0